Bel mij
Bel mij
Voornaam + naam *
Telefoonnummer *
Toelichting 
Overzetdak laten plaatsen in de regio Turnhout?

De specialisten van Renovatiebedrijf Focus weten raad, de ervaren vakmensen helpen u graag verder en informeren u gratis over de mogelijkheden van een overzetdak.
Dak laten renoveren met het bekende dak over dak systeem?

Met meer dan 15 jaar ervaring in de branche helpen wij u graag verder. Overzetdaken, dak over dak, dakrenovatie in de regio van Turnhout is onze specialiteit.

Overzetdak

Een dakrenovatie vraagt om vakmannen – mét materiaalkennis en ervaring. Renovatiebedrijf Focus heeft hen in huis. Voor uw overzetdak in Turnhout of omgeving vertrouwt u dan ook op onze specialisten.

Dak over dak

Uw woning in haar oorspronkelijke staat herstellen? U speelt het klaar met een nieuw dak over uw dak. In Turnhout en omgeving zit u er dankzij Renovatiebedrijf Focus weer snel warm en droog bij.

Dakrenovatie

Dak over dak of een overzetdak laten plaatsen door onze vakmensen is de juiste keuze. Met een ruime ervaring van meer dan 15 jaar vinden wij steeds de gepaste oplossing.
Specialiteiten

Plaats een overzetdak in Turnhout

Een woning op leeftijd? Die vertoont de eerste ouderdomskwaaltjes aan haar dak. Dat lekt of tocht. En dus dringt een dakrenovatie zich op.

Het goede nieuws: u vernieuwt uw dak zonder al te veel bouw- of afbraakwerken. Via een overzetdak. In Turnhout en omgeving legt Renovatiebedrijf Focus dat snel en deskundig.

Kwaliteitsvol overzetdak in Turnhout

Na een dakrenovatie door Renovatiebedrijf Focus heeft uw woning – én haar dak – weer de stevigheid en uitstraling van weleer. Dit garanderen we door strenge eisen te stellen aan ons materiaal. Renovatiebedrijf Focus belooft deze troeven voor zijn overzetdak in Turnhout:

• bestand tegen weer en wind: de dakpanelen zijn van staal, met zijkanten van aluminium en zink. Ze worden ook stevig bevestigd.
• esthetisch verantwoord: u kiest uit verschillende kleuren en stijlen. Bijvoorbeeld de klassieke Alcotile of mediterrane Romatile. Allebei met dertig jaar fabrieksgarantie.
• extra comfortabel: Renovatiebedrijf Focus werkt altijd met dubbele pannen, die extra isoleren en geluid weren.


Specialisten plaatsen overzetdak in Turnhout

Een dakrenovatie vraagt om vakmannen – mét materiaalkennis en ervaring. Renovatiebedrijf Focus heeft hen in huis. Voor uw overzetdak in Turnhout of omgeving vertrouwt u dan ook op onze specialisten. Ze bekijken altijd ter plaatse wat de beste oplossing voor uw dak is, en monteren het daarna vlekkeloos. Zo kan uw dak weer járen tegen een (wind)stootje.

Meer informatie over uw overzetdak in Turnhout? Laat uw gegevens achter en een Renovatiebedrijf Focus -specialist neemt zo snel mogelijk contact met u op.
© 2012-2018 Renovatiebedrijf FOCUS
Links | Sitemap
Produced by RegioLeads.be
  • Facebook
Onze regio's
Contacteer ons
Renovatiebedrijf FOCUS
Jachthoornlaan 32 A
2980 Zoersel
Tel.: +32 33448569
Contacteer ons